Svět se nás snaží přesvědčit, že homosexuální svazky jsou totéž, co manželství muže a ženy. Opravdu tomu věříme a chceme, aby naše děti a vnoučata žily v době, kde je všechno obráceně?

Petici na podporu manželství muže a ženy můžete vytisknout na stránkách spolku Aliance pro rodinu.

Já podpisové archy umístila do našeho kostela a do obchodu a zatím jsem ze lhostejných reakcí lidí smutná. Proč je nám všechno jedno? :(

Zde průvodní dopis, který jsem od Aliance pro rodinu obdržela:

 

Milí přátelé,

asi jste již registrovali, že skupina poslanců včele s Markem Výborným (KDU-ČSL) podala návrh na změnu ústavy ohledně manželství, aby jako svazek muže a ženy bylo pod ochranou našich zákonů.

Je to i reakce na jiný poslanecký návrh, který naopak žádá tzv. manželství pro všechny (tedy umožnění manželství osobám stejného pohlaví) a který už je také načten k projednávání ve Sněmovně. Předkladatelé tzv. manželství pro všechny legitimnost svých požadavků opírají o petici, pod kterou shromáždili cca 70 tisíc podpisů, což není bohužel málo a jejich šance na úspěch je poměrně velká.

Rozhodli jsme se tedy na podporu manželství muže a ženy zorganizovat také petici a tím podpořit návrh poslanců na ústavní změnu, abychom ochránili podstatu manželství a rodiny.

Aby tato petice měla úspěch a byla brána vážně potřebujeme nutně Vaši pomoc. Chceme získat minimálně tolik podpisů jako má petice za tzv. manželství pro všechny a raději mnohem více.

V této databázi máme cca 4 tisíce mailových adres, pokud tedy každý z Vás nasbírá 10 podpisů od svého okolí, budeme mít z poloviny splněno. Prosím, udělejte to a snažte se i víc. Nakonec jde o všechny naše děti a naše budoucí generace, v jakém budou žít světě.

Text petice a petiční arch najdete v příloze, je na něm i adresa ke zpětnému zasílání petice. Brzy k petici zprovozníme webové stránky www.podporamanzelstvi.cz , kde bude mapa, do které můžete zapsat adresu místa, kde budou umístěny petiční archy. Může to být rodinné centrum, vaše rodinná firma, jakékoli křesťanské společenství: klášter, kostel, sbor nebo jakékoli místo, kde se shromažďují lidé: poutní místo, kavárna, divadlo nebo i jakákoli soukromá adresa. Prosíme, využijte i tuto možnost a vytvářejte takto petiční místa! A buď je přidejte do mapy sami nebo, když nám napište, uděláme to za vás! Prozatím budou archy ke stažení na našich stránkách http://www.alipro.cz/novinky/

Petice bude probíhat výhradně papírovou formou, protože jenom tak z hlediska zákona můžeme žádat, aby o požadavku petice jednali ve Sněmovně.

Se srdečnými pozdravy

Jana Jochová, Aliance pro rodinu